Tel.: (+36) 1 372-0910 • Fax: (+36) 1 372-0914 • Postacím: 1519 Bp. Pf. 239
Szervezetünk kiemelkedően közhasznú, adományai után jelentős adókedvezményben részesülhet!

Várjuk pénz- és tárgyi adományait!

Pénzadományát a következő számlaszámra várjuk:
Raiffeisen Bank, 12011148 - 00123456 - 00300000

Tárgyi adományok:
Elsősorban gyártó- és kereskedő cégek felajánlásait várjuk, akik jó minőségű ruhaneműt, bútort, egyéb használati tárgyakat vagy tartós élelmiszert tudnak felajánlani.

Tartós adományozási lehetőség:
Önnek lehetősége van velünk tartós adományozási szerződést kötni. Ezzel Ön a szokásos adókedvezményen kívül további adójóváírásra is jogosult.
Tartós adományozóink arra vállalnak kötelezettséget, hogy négy éven keresztül egy bizonyos összeggel támogatják munkánkat. Nekik több adójóváírást, nekünk kiszámítható anyagi hátteret jelent elkötelezettségük.

Adományozóinkról:
Adományozóink a társadalom legkülönbözőbb rétegeit képviselik. Vannak kisnyugdíjasok, akik havi rendszerességgel fizetnek a náluk is szegényebbek számára pár száz forintot. Vannak évi több százezret adó jótevőink, s természetesen cégek is. Egy sport-ruházati cégtől pl. rendszeresen kapunk kis hibásnak minősített sport- és ruhaneműt, de lecserélt irodabútort is kaptunk már nagyvállalattól. Ezeket a tárgyi adományokat elsősorban az egy-
házmegyei karitászokon keresztül juttatjuk rászoruló családokhoz, egyénekhez. Itt segít a Karitász-hálózat , hisz az adomány ott kerül felhasználásra, ahol a legnagyobb szükség van rá.

nyomtatási nézet